ForsideNyhederBilerBillederVideoTil salgLinkprojekter3d print

 
2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

 

 

Nyheder 2007

   
 
******************************************************************************************************

 
8/10/2007

 
Dramatisk afslutning på årets sæson i langdistanceløb

 
Den mest dramatiske afgørelse kom i division 1 for de mindste biler. Her var et af favoritmandskaberne med Flemming D. Olsen/Jens Erik Hansen/Jens Henrik Hansen, Roskilde/Havdrup/Havdrup, tidligt blevet sat ud af spillet, da de var blevet sendt af banen i et sammenstød med en hurtigere bil. Det syntes at gøre tingene nemmere for Keld Brændgaard/Johnni Andersen/Frankie Jørgensen, Vedbæk/Horsens/Horsens, men så løb de ind i problemer med en knækket trækaksel, som satte dem langt tilbage.

 

 

 
Frankie Jørgensen, Johnni Andersen og Keld Brændgaard sikrede sig mesterskabet i division 1, selv om de ikke fik den bedste start på dagen med reparation efter en brækket trækaksel. Frankie Jørgensen, Johnni Andersen og Keld Brændgaard sikrede sig mesterskabet i division 1, selv om de ikke fik den bedste start på dagen med reparation efter en brækket trækaksel.
(Foto: Morten Alstrup)

 
******************************************************************************************************

 
04/10/2007

 
Sønderjyder i opslidende titelkamp på Padborg Park
Intet efter afgjort på forhånd når årets sidste langdistanceløb skal køres

 
I de to resterende divisioner i feltet er intet heller afgjort på forhånd inden løbet på Padborg Park. I divisionen for biler op til 1600 cm3 ligger to hold næsten à points. Jens Henrik og Jens Erik Hansen, begge Havdrup, og Flemming D. Olsen, Roskilde, startede året som sæsonfavoritter med deres velafprøvede Citroën C2, men de er foreløbig blevet overhalet af et af sæsonens nye indslag, en lille Volkswagen Lupo kørt af Frankie Jørgensen, Ganløse, Johnny Andersen, Horsens, og Keld Brændgaard, Vedbæk.

 

 
******************************************************************************************************
22/8/2007

 
Fire timers udmarvende race venter forude
Tredje afdeling af den danske langdistanceseries køres lørdag på Ring Djursland

 
I feltets to andre klasser er der ingen gengangere blandt årets vinderteams. I divisionen for biler op til 1600 cm3 var det HM Motorsport med Flemming D. Olsen, Roskilde, Jens Henrik Hansen og Jens Erik Hansen, begge Havdrup, som i foråret vandt klassen på Ring Djursland, men siden har Lupo Racings Frankie Jørgensen, Gørløse, Johnny Andersen, Horsens, og Keld Brændgaard, Vedbæk, vist, at de kan vinde løb. Men også et hold som Werner Wounlund, Ishøj, og Bjørn Larsen, Greve, var sidste år med fremme og hører fortsat med blandt topkandidaterne i divisionen, som denne gang bl.a. tæller den tidligere DTC-kører Michael Schröter, Grindsted, og debutanten Kennie Frydkjær-Jensen, Fredensborg.

 
 

 
**************************************************************************************
03/06/2007

 
Dramatisk sprintfinish på sønderjysk langdistanceløb
To af tre klasser fandt først vinderen i de afgørende minutter

 
I klassen for de mindste biler i Danish Endurance Championship fik man derimod et meget sikkert vinderhold. Frankie Jørgensen, Gørløse, Johnni Andersen, Horsens, og Keld Brændgaard, Vedbæk, vandt deres klasse med næsten tre omganges forspring, og det selv om de på et tidspunkt havde en afkørsel, så deres Volkswagen Lupo måtte trækkes fri af sandet.

 
**************************************************************************************

 
29/03/2007

 
Blandet testdag på Padborg Park
- med alt lige fra de største til de mindste

 
Fire kørere fra det nye Team Lupo Racing var på banen, for at teste i to af teamets nyindkøbte VW Lupo racere, det drejede sig om Chris Larsen, Frankie Jørgensen, John K. Sørensen samt Johnny Andersen. Den ene af Team Lupo Racings biler.

 
 
(Foto: Motorsporten.dk)

 
De fire kørere skiftedes om de to biler som teamet havde medbragt, og de var rimeligt imponerede over hvor godt de tidligere fabriksbiler fra BERU-cuppen artede sig på banen. Igen her var testen forberedelse til dette års DEC mesterskab, der tegner til at blive en kæmpe succes, hvor man allerde nu er op på det tilladte maksimun på 45 tilmeldte biler - og ventelisten fortsætter med af vokse.