ForsideNyhederBilerBillederVideoTil salgLinkprojekter3d print

 
2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

 

2008

2007

 

 

Nyheder 2009

   
 
09/10/2009

 
Årets mest udholdende racerkørere skal kåres
Danish Endurance Championship afsluttes på Padborg Park 10. oktober

 
I den kommende weekend sætter Padborg Park et effektivt punktum for 2009-sæsonen – ikke blot på den sønderjyske racerbane, men indenfor den danske asfaltbanesport i det hele taget. I weekenden afvikler man Finaleløbet, hvor lørdagen er helliget langdistanceløb, mens man søndag afvikler årets sidste løb i klasserne 1600 Challenge, Legends Cup og Motor Sport Sønderjyllands Youngtimer Cup. Og det bedste af det hele er, at hele Danmark er inviteret med, for der bliver nemlig gratis adgang for alle til Finaleløbet!

 
Lørdagen på Padborg Park kommer til at stå i udholdenhedens tegn. Den sidste af årets fem afdelinger i Danish Endurance Championship skal køres, og det bliver den mest krævende af dem alle, da dette løb er programsat til hele fire timer. Og der er en række hold, som virkelig skal satse på at holde deres racerbil i front hele tiden. Det er nemlig de hold og kørere, som har en chance for at tage titlen i tre af de fire forskellige divisioner, hvor der stadig er åbenhed om udfaldet. Det er således tilfældet i division 1, der tæller de effektmæssigt mindste biler i feltet. Her har Werner Wounlund/Bjørn Larsen, Ishøj/Greve, efter to sølvmedaljer i de tre seneste sæsoner chancen for at vinde deres første titel, men de er på det seneste kommet under gevaldigt pres af et lokalt sønderjysk mandskab. Werner Wounlund/Bjørn Larsen vandt nemlig sæsonens to første løb i serien, men siden har de måttet spillet andenviolin efter Jørgen Hansen/Michael Jacobsen/Jesper Holden, Skærbæk/Åbenrå/Rødding, hvor de to sidstnævnte blot er syv points efter de førende.

 
Werner Wounlund/Bjørn Larsen kan sikre sig mesterskabet i division 1, hvis bare de kører endnu en andenplads hjem, mens Michael Jacobsen/Jesper Holden ikke kan nøjes med at tage deres tredje klassesejr i træk. De skal også have et tredje hold til at tage andenpladsen, og her er der flere hold, som måske kan hjælpe dem. Jens Erik Hansen/Jens Henrik Hansen/Flemming D. Olsen, Havdrup/Havdrup/Roskilde, har i perioder vist fart i deres Citroën C2, mens Chris Larsen/Lasse Pedersen/Frankie Jørgensen, Horsens/Juelsminde/Horsens, tidligere har vist styrke i deres VW Lupo.

 
******************************************************************************************************

 
15/07/2009

 
Danskerweekend på Oschersleben

 
I weekenden d. 10. og 11. juli kørtes 4. afd. DMV Tourenwagen Challenge på den lækre bane i Oschersleben, og det var med deltagelse af 7 danske kørere i forskellige klasser

 
I pit garage nr 27 havde Vinduespudseren så lejet sig ind sammen med Brian Mikkelsen(det var Brian og Heidis bryllupsrejse!!! Der kan tøffelheltene lære noget !) og Frankie Jørgensen der var ude at lufte henholdsvis diesel Alfaen og Lupoen.

 
*********************************************************************************************************

 
07/05/2009

 
Defekt gav uventet afslutning på langdistanceløb

 
Mens det først var til allersidst, at det generelle resultat og resultatet af division 2 blev afgjort, faldt der forholdsvist tidligt afgørelser i de to andre divisioner. I division 3 for de hurtigste biler var Jacob Tackmann Thomsen/Vitus Eckert aldrig rigtig truet, mens Werner Wounlund/Bjørn Larsen, Ishøj, efter blot tre kvarters kørsel fik en ganske betydelig føring, da den førende bil i division 1 – en VW Lupo med Chris Larsen/Frankie Jørgensen/Lasse Pedersen, Horsens/Horsens/Juelsminde – blev ramt af en konkurrent, så begge biler måtte i pit for at reparere. Dette betød, at Werner Wounlund/Bjørn Larsen for andet løb i træk kunne vinde deres division.