ForsideNyhederBilerBillederVideoTil salgLinkprojekter3d print

 
2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

 

2007

 

Nyheder 2008

   
 
******************************************************************************************************

04/10/2008

Årets langdistancemestre fundet på Padborg Park

Flere titler blev første afgjort i afsluttende fase af fire timers løb

I klassen for de mindste biler var flere hold med i kampen. Frankie Jørgensen/Johnny Andersen/Keld Brændgaard, Horsens/Horsens/Vedbæk, lå længe i front, mens Steffen Larsen/Tom Rørvig, Ishøj/Ørum Djurs, og Christian Jakobsen/Jørgen Hansen/Jesper Holden, Børkop/Skærbæk / Rødding, kæmpede en intern kamp om mesterskabsføringen. Men de to hold endte til sidst med at køre så stærkt, at Christian Jakobsen/Jørgen Hansen/Jesper Holden til sidst kørte frem og sikrede sig klassesejren, der også var medvirkende til, at Christian Jakobsen og Jørgen Hansen tog mesterskabet.

******************************************************************************************************

24/8/2008

Jørgen Hansen/Jesper Holden tog sejren i den mest jævnbyrdige klasse

Tredje afdeling af Danish Endurance Championship blev lørdag eftermiddag kørt på Padborg Park, hvor 36 mandskaber fordelt på tre forskellige klasser i bedste Le Mans-stemning kæmpede om at tilbagelægge flest omgange over de godt fire timer, løbet varede.

Størst spænding om udfaldet var der i klassen for de mindste biler op til 1600 cm3, hvor positionerne konstant skiftede mellem de forskellige hold i takt med, at de skulle i pit for at tanke og skifte dæk, fik skader på bilerne, der skulle repareres, eller havde uheld på racerbanen.

Klassens forsvarende mestre Johnny Andersen/Frankie Jørgensen/Keld Brændgaard, Horsens/Horsens/Vedbæk, lagde ud med at føre klassen, men trak så taktikken med tankstoppet så yderligt, at man endte med at køre tør for benzin. Dette forfremmede de følgende hold Steffen Larsen/Tom Rørvig, Greve/Ørum, og Werner Wounlund/Bjørn Larsen, Ishøj/Greve, men da godt halvdelen af løbet var kørt, var de alle blevet overhalet af Jørgen Hansen/Jesper Holden, Skærbæk/Rødding. Det sydjyske makkerpar var i den næste time konstant med i kampen om klasseføringen, som dog skiftede ejermand mellem dem og Steffen Larsen/Tom Rørvig i takt med at teamene skulle tanke, men fra en placering bagest i feltet dukkede Chris Larsen/Lasse Pedersen/Jannik Jensen, Horsens/Juelsminde/Horsens, op. Denne trio kørte stærkere og stærkere og overtog andenpladsen, men da løbet blev flaget af, manglede Chris Larsen knapt 16 sekunder i at nå Jørgen Hansen.

********************************************************************************************************* 

2/6/2008

Første finalesejr til Kurt Thiim i sin gamle hjemstavn

Sammen med Klostermann-brødrene vandt veteranen på Padborg Park


 
I den mindste division for biler op til 1600 cm3 vekslede føringen konstant i løbet af dagen, da en håndfuld mandskaber viste sig meget jævnbyrdige. Såvel Steffen Larsen/Tom Rørvig, Greve/Ørum, som Johnny Andersen/Frankie Jørgensen/Keld Brændgaard, Horsens/Horsens/Vedbæk, førte på et tidspunkt klassen, men sejren gik i sidste end til Flemming D. Olsen/Jens Erik Hansen/Jens Henrik Hansen, Roskilde/Havdrup/Havdrup, som sejrede et forspring på en omgang.