Nyheder / Nyheder 2010

Nyheder 2010

06/10/2010

Ikke helt som forventet

Det anderledes løb gav også nye personer i den samlede top 3. Andreas Kjærgaard sikrede sig en generel 2. plads efter Dennis Holbæk's Aquila, og Frankie Jørgensen fik sin brutale Audi A3 i mål på 3. pladsen.

******************************************************************************************************

23/05/2010

Blandede bolscher på Jyllandsringen

Bel-Ray SSC Challenge var blandt de deltagende klasser til Juniløbet på FDM Jyllandsringen, hvor Claus Christensen endnu engang løb med førstepladserne både i tidtagning og løb. Undervejs fik han også sat ny banerekord for klassen.

Frankie Jørgensen nåede aldrig at give sin Audi A3 løbsdebut i klassen. Under tidtagningen til andet løb gav gearkassen op, og horsensianeren måtte tage hjem med uforrettet sag. I første tidtagning formåede han dog at sætte 10. hurtigste tid, svarende til tredje hurtigst i SS3.

******************************************************************************************************

17/05/2010
 
Med fuld fart tilbage på asfalten
 
Efter en månedlang pause er Bel-Ray SSC Challenge tilbage på asfalten, når Juniløbet køres på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend. Mens DTC-feltet har været på weekendtur til Göteborgs havn, har kørerne i Bel-Ray SSC Challenge haft rig lejlighed til at finjustere bilerne og gøre sig klar til weekendens løb.
 
Frankie Jørgensen, der har kørt en del DEC-løb i VW Lupo, stiller i weekenden op med en Audi A3 1,8T i SS3-klassen, hvor han kommer i konkurrence med mesterskabsførende Claus Christensen samt Chris Poulsen og Niels Høiby.
 
 
Frankie Jørgensen har tidligere kørt DEC i en VW Lupo – nu gælder det SSC i en Audi. (Foto: Gripping Media)
Frankie Jørgensen | 8700 Horsens  | Tlf.: 26 79 80 47 | Frankie@stofanet.dk